8 Mart 2014 Cumartesi

PratikChef Deneyimi

Herkese merhaba.. :) Biraz uzun bir ara oldu sanki.. Özlemişim yazmayı sizlere... Bu arada boş durmadım.. :) Pek çok tarif birikti, hepsini sırayla paylaşacağım sizlerle ama en önemlisi çok keyifli bir işin içine girdim..:)
PratikChef diye bir internet sitesi var. Tamamen tesadüfen tanıştık. Önce size sistemlerini anlatayım. Sitede yemek tarifleri var. Hem kendilerine ait hem de bloggerlara ait. Sistemin yaptığı iş bu yemek tariflerine ait olan malzemeleri eksiksiz ölçülerle sizlere sunmak. Ama öyle böyle değil...:) Tam ölçüsünde, yıkanmış, doğranmış her şey tam kullanılacak halde geliyor. İşte bu site de artık benim de bir tarifim var. Daha önce sizlerle paylaştığım Peynirli Kolay Poğaça tarifim. Bana da kendi tarifimi denemem için malzeme gönderildi.



İşte resmi yukarıda malzemelerin. Çalışırken insan çok eğleniyor. Emin olabilirsiniz. Ayrıca her şey hazır olduğu için pek çok aşama da ortadan kalkmış oluyor. Yani gerçekten pratik şef oluyorsunuz. ''Farklı lezzetler denemek istiyorum ama zamanım yok'' diye yakınan pek çok hanıma hatta belki beylere kolaylık sağlayan bir sistem kısacası. Sadece benim tarifim yok blogger olarak. İnternetten tanıyor olabileceğiniz farklı blog sahiplerinin de tarifleri var. Mutlaka incelemenizi tavsiye ederim. Deneyim de hiç fena olmaz.. :) Benden söylemesi.. :)

Gönderilen malzemelerle yaptığım poğaçalarım


Sitede yayınlanan tarifin linki :

https://www.pratikchef.com.tr/index.php/mutfaklarimiz/blog-mutfa/pinarla-doydum-un-peynirli-kolay-pogacasi.html







0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İzleyiciler

 

Pınarla Doydum Template by Ipietoon Cute Blog Design